74 de comercianți se ”bat” pe cele 39 de căsuțe de la Târgul de Crăciun din Brașov

Marți, 6 noiembrie s-a încheiat perioada depunerii dosarelor pentru ocuparea celor 39 de căsuțe din Piața Sfatului, în perioada Târgului de Crăciun, care va avea loc în perioada 1 decembrie 2018 – 13 ianuarie 2019.

Au fost depuse 74 de solicitări , dintre care 18 solicitari pt cele 4 căsuțe de băuturi calde, 39 de solicitari pt cele 20 de casute de produse alimentare și 18 solicitari pentru cele 15 căsuțe cu produse meșteșugărești și de artizanat.

”Dosarele vor fi verificate, din punct de vedere al documentelor depuse, pâna in data de 09 noiembrie. După publicarea listei cu dosarele eligibile, comisia va stabili punctajul pentru fiecare agent economic, conform criteriilor din instrucțiuni (sediul agentului economic; tipul de activitate, producător sau comerciant; implicarea în decorarea căsuței, originalitatea vestimentației și evenimentele organizate în cadrul târgului).

Reamintim că depunerea dosarelor cu solicitări a început din 31 octombrie. Față de anii anteriori, regulamentul a fost schimbat: există un sistem de punctaj care sprijină producătorii și meșteșugarii locali, care își aduc aportul și la atmosfera târgului și au, pe lângă produse de vânzare, și o serie de evenimente sau activități (spectacole, concerte, ateliere etc).
Repartiția căsuțelor se va face în ordinea punctajului rezultat după evaluare, fiecare având posibilitatea să își aleagă, la rând, căsuța în care dorește să-și desfășoare activitatea. Ca departajare în caz de punctaj egal va fi folosit criteriul numărului de participări anterioare la târguri organizate în Piața Sfatului.
Prețul de ocupare a domeniului public va fi de 3 lei/mp/zi, în condițiile în care o căsuță are 9 mp. La acesta se va adăuga costul închirierii căsuțelor de la Regia Publică Locală a Pădurilor Kronstadt”, se arata intr-un comunicat al Primariei Brasov.

Informațiile suplimentare legate de conținutul dosarului, criterii, regulament etc sunt disponibile aici:
https://www.facebook.com/…/a.46324269041…/1928027040608203/…

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: