7 cazuri de hepatită A la școala 12 din Brașov. Autoritățile au mers pe ”burtă”, nu au spus nimic. În școală urmează să fie amenajată o secție de votare

Comisarii de la Protecția Consumatorilor Brașov desfășoară o acțiune de control la școala nr 12 din Brașov. Din primele informații se pare că este vorba despre un focar de hepatită A. 7 copii ar fi deja internați la spital. ”Am fost sesizat de părinți aseară despre această situație. În momentul de față desfășurăm un control la școala numărul 12, am solicitat și prezența echipelor DSP. Acum, împreună cu ei facem verificări. Sunt deja 7 cazuri de hepatită A confirmate. Toți elevii sunt din aceiași clasă”, a declarat Sorin Susanu, șeful CRPC Brașov.

Ciudat este modul de intervenție a reprezentanților DSP având în vedere că totul s-a întâmplat în urmă cu câteva zile, iar acolo este vorba despre colectivitate. Culmea este că în acel loc va fi amenajată o secție de votare. De ce nu s-au luat măsuri de dezinfecție, doar cei de la DSP pot spune… Există pericolul ca toți care intră în această clasă să se aleagă cu o hepatită A.


Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: