683 hectare de pădure aparținând Stațiunii Râșnov vor fi strict protejate

683 hectare de pădure aparținând Stațiunii Râșnov au trecut de etapa verificării în teren de către comisia formată din reprezentantul Gărzii Forestiere Brașov și cel al firmei care a elaborat studiul de fundamentare pentru introducerea celor mai valoroase și sălbatice păduri (din județul Brașov) în catalogul național al pădurilor virgine și cvasivirgine!
„Pădurile comunității noastre sunt extrem de importante pentru calitatea vieții râșnovenilor, motiv pentru care depunem toate eforturile ca acestea să fie protejate și gestionate durabil! Începând de astăzi avem certitudinea că aproape 700 de hectare de pădure aflate în proprietatea Râșnovului vor fi strict protejate iar eforturile noastre și cele ale silvicultorilor râșnoveni au fost recunoscute de către comisia care a făcut verificările în teren.
Este o mare bucurie și onoare dar și o mare responsabilitate să deținem și să păzim o parte din cele mai valoroase și sălbatice păduri din România, care sunt și ultimele păduri virgine ale Europei. ” – Liviu Călin Butnariu, primarul orașului Râșnov.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: