6 luni de mandat cu viceprimărița Flavia Boghiu

6 luni de mandat!

Viceprimarul Flavia Boghiu le-a prezentat brașovenilor modul în care a gestionat pandemia de COVID-19, de la înființarea celor 4 centre de vaccinare, la maratonul ,,Liber la vaccinare! Liber la viață!”. Astfel, până astăzi, în municipiul Brașov, avem peste 150.000 de vaccinări.

Viceprimarul Boghiu a prezentat și proiectele implementate sau în curs de implementare în domeniul educației, cum ar a fi extinderea grădinițelor nr. 33 și 35, extinderea limitei de vârstă pentru copii de creșă și a programului de funcționare a creșelor, acordarea de ajutor financiar pentru plata serviciilor educaționale.

Referitor la activitatea culturală, pe lângă cea mai mare alocare bugetară pentru acest domeniu, municipalitatea a lansat un nou ghid cultural, care asigură posibilitatea finanțării pentru pentru mult mai multe arii tematice, pentru ca Brașovul să beneficieze de o diversificare și o creștere a numărului de evenimente culturale.

În domeniul transportului, principalele realizări au vizat extinderea unor rute de transport și creșterea frecvenței pe alte rute, în funcție de nevoile călătorilor, creșterea calității serviciilor oferite de către operatorul de transport, dezvoltarea parcului de mijloace de transport ecologice.

Și la capitolul servicii sociale, în aceste prime 6 luni au fost atinse mai multe obiective: înființarea centrului pentru protejarea victimelor violenței domestice (cazare victime, consiliere și terapie victime, consiliere agresori), înființarea Direcției de Sănătate și Asistență Medicală; acordarea de subvenții pentru plata chiriei; lansarea ghidului pentru finanțarea proiectelor sociale și continuarea proiectelor de sprijin pentru persoanele aflate în dificultate, cum ar fi programul ,,Pentru suflet” sau programul de acordare de vouchere pentru masă caldă persoanelor cu venituri foarte mici.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: