6 ani de la dispariția omului de afaceri kuweitian, Mohammed Albaghli din localitatea Cheia

S-au ȋmplinit șase ani de când Mohammed Albaghli, un om de afaceri kuweitian, a dispărut fără urmă din localitatea prahoveană Cheia. Deși autoritățile din România nu au, nici până acum, vreun indiciu despre ce s-a ȋntâmplat pe 5 august 2015, familia lui Mohammed Albaghli nu renunță și oferă, ȋn continuare, o recompensă de 500.000 de euro celor ce pot furniza informații ce vor duce la găsirea directă a acestuia. Ȋn același timp, fiii săi cer instituțiilor abilitate reluarea anchetei.

,,Au trecut aproape 2200 de zile de la dispariția tatălui nostru și nu știm nimic despre el. Deși dosarul nu a fost, oficial, ȋnchis, ancheta bate pasul pe loc de ani buni. Facem un apel, pe această cale, către autorități, pentru reluarea anchetei cu efectuarea oricăror demersuri necesare și susținute din partea instituțiilor abilitate, astfel încât să poată fi soluționat acest caz neelucidat de 6 ani pentru și ȋn vederea aflării adevărului. Ȋn același timp, ȋi rugăm pe toți cei care au informații despre ce s-a ȋntâmplat pe 5 august 2015, ȋn Cheia, să ne contacteze. Oferim o recompensă de jumătate de milion de euro persoanelor care pot oferi informații ce vor duce la găsirea lui”, declară Reyad Albaghli, fiul lui Mohammed Albaghli.

Acum șașe ani, sute de polițiști prahoveni, dar și localnici, ajutați de zeci de câini de salvare, au răscolit ȋntreaga localitate Cheia și pădurea spre care se ȋndrepta Mohammed Albaghli, conform informațiilor furnizate de martori. Autoritățile din Kuweit au trimis, de asemenea, echipe de polițiști care să ajute la desfășurarea anchetei.

Deși martorii susțin, la unison, că Mohammed Albaghli, ȋn vârstă de 80 de ani, ar fi intrat, singur, ȋn pădure, familia nu crede aceste declarații. Familia lui Mohammed Albaghli spune că starea de sănătate nu ȋi permitea să meargă atât de departe și nicidecum să urce scările care dădeau spre pădurea respectivă.

,,Tatăl nostru nu a dispărut pur și simplu, există un făptaș, cineva din cauza căruia a dispărut”, afirma Fahad Albaghli, un alt fiu al lui Mohammed Albaghli.

Kuweitianul ȋși făcea concediile ȋn țara noastră de mai bine de 20 de ani, era un obișnuit al localității Cheia. Ȋn vara lui 2015, venise alături de familia sa.

Ȋn momentul dispariției, Mohammed Albaghli avea 80 de ani, purta un costum tradițional kuweitian. 

Orice persoană care deține informații ce pot duce la găsirea directă a bărbatului este rugată să apeleze numerele de telefon 0742467940/0723929984 sau să acceseze https://m-albaghli.org/

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: