44 de brașoveni amendați pentru nerespectarea măsurilor impuse în perioada stării de alertă. La Parlament se aplică legea?

În ultimele 24 de ore, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov au desfășurat noi acțiuni de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă, în zone aglomerate, centre și societăți comerciale, piețe, precum și în stațiile și mijloacele de transport în comun de pe raza județului Brașov.

 

Activitățile de verificare sunt adaptate permanent de către polițiștii brașoveni, în funcție de datele transmise de către Direcția de Sănătate Publică Brașov, în vederea limitării răspândirii virusului SARS-CoV-2.

 

Astfel, ieri, 27 mai 2021, polițiștii brașoveni au verificat 573 de locaţii, 51 de societăți comerciale și persoane fizice autorizate cu privire la respectarea măsurilor impuse în perioada stării de alertă și peste 145 de mijloace de transport persoane.

 

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 44 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală în valoare de 9.000 lei.

Totodată, polițiștii au verificat aproximativ 1.060 de persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare/carantină.

 

Pe parcursul desfășurării activităților, polițiștii brașoveni au intensificat activitățile informativ-preventive pentru conștientizarea cetățenilor cu privire la riscul la care se expun dacă nu sunt respectate măsurile impuse pentru prevenirea și limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: