4 table interactive pentru Colegiul Național „Radu Negru”, primul proiect implementat prin bugetare participativă 2020 la Făgăraș

Patru table interactive (smart board) au intrat în dotarea Colegiului Național „Radu Negru” din municipiu, fiind primul proiect implementat prin procesul de bugetare participativă 2020 al Primăriei Făgăraș.
Tablele facilitează procesul de predare-învățare, mai ales în această perioadă în care elevii sunt nevoiți să participe de la distanță la cursuri. Acestea permit conectarea partenerilor educaționali în timp real, utilizând multiple platforme dedicate și aplicații de învățământ online sau videoconferință. Participanții pot să interacționeze cu conținutul lecției și să continue comunicarea eficientă cu colegi, profesori sau colaboratori.
Potrivit profesorului care a inițiat proiectul destinat unității de învățământ, prin dotarea sălilor de clasă cu astfel de dispozitive se dorește creșterea calității învățământului, eficientizarea procesului educațional și adaptarea la nevoile elevilor.
În total, anul acesta, în cadrul procesului de bugetare participativă au fost declarate câștigătoare 8 proiecte din cele 31 supuse la vot. Toate se află în diverse stadii de implementare, fiind finanțate din bugetul local al municipiului Făgăraș cu suma totală de 500.000 de lei.
sursa foto Facebook Primăria Făgăraș Oficial

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: