4 handbaliste de la Corona Brașov au fost convocate la lotul național de tineret pentru meciurile amicale cu Spania și Germania

Patru handbaliste de la CSM Corona Brașov au fost convocate la lotul național de tineret, pentru cantonamentul efectuat de „tricolore” la Mioveni, stagiu ce va include patru jocuri amicale cu Spania și Germania.

 

Raluca Rădoi, Sarah Darie, Carla Lăcătuș și Cristina Iordachi vor participa, începând cu 26 noiembrie, la cantonamentul organizat de Federația Română de Handbal la Mioveni.

 

Acțiunea de pregătire centralizată de la Mioveni va include patru jocuri amicale, cu echipele Spaniei și Germaniei. Meciurile se vor desfășura după cum urmează:

 

26.11.2021 România – Spania, ora 16:00

27.11.2021 România – Spania, ora 15:30

03.12.2021 România – Germania, ora 16:00

04.12.2021 România – Germania, ora 15:30

 

Corona Brașov este singurul club cu patru handbaliste convocate la această acțiune. Lotul a fost convocat de selecționerul Horațiu Pașca.

 

Toate aceste partide vor fi transmise, în direct, de televiziunea națională, TVR.

Baftă, fetelor! Succes, România!

 

 

 

Despre Corona Brașov

Clubul Sportiv Municipal Corona Brașov este o structură sportivă și instituție publică de interes local, aflată în subordinea Consiliului Local al Municipiului Brașov. S-a înființat sub forma unui club sportiv municipal polisportiv, persoană juridică de drept public, prin Hotărârea nr. 235 a Consiliului Local întrunit în ședință ordinară la 29 martie 2019. În prezent, în cadrul clubului funcționează 7 secții: handbal, hochei, scrimă, natație, patinaj, schi, polo. CSM Corona Brașov este continuatorul Asociației Sport Club Corona 2010.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: