4 ani de mandat. Ce au făcut consilierii locali și județeni pentru Brașov, sunteți mulțumiți?

Sunt 4 ani de la alegerile locale, atunci când garniturile de la Consiliul Local și Consiliul Județean Brașov s-au schimbat. Au intrat fețe noi, oameni de partid, independenți, dar au rămas și dintre cei vechi. Anii au trecut, iar dacă nu ar fi fost pandemia de COVID-19, mandatelor lor s-ar fi încheiat în câteva zile. Acum, brașovenii, vor trebui să tragă linie și să spună dacă sunt mulțumiți de rezultate sau nu pentru că cel mai probabil în toamnă vor fi din nou alegeri locale. Dacă unii aleși au fost cuminței pe scaune, alții au fost mai vorbăreți, unii chiar recalcitranți și au dorit neapărat să iasă în evidență. Cât s-a realizat, vedem cu toții.

Unii ar spune că este puțin, alții vor spune că s-au făcut multe. Depinde și pe cine întrebi și din care tabără face parte…Clar că și la județ și la municipiu, majoritatea a fost asigurată de către PNL-UDMR-PMP. Deci ei au avut puterea, ei sunt în mare parte responsabili de realizări, dar și de eșecuri. Bineînțeles, în unele cazuri au contat și voturile celor din opoziție, dar, mai puțin.În opoziție au fost reprezentanții PER, PSD, FDGR și independenții. Vrem ca de această dată, să spună brașovenii cum au fost cei 4 ani, cu bune cu rele. Noi vom analiza într-un articol, dar acum vrem să știm ce spun brașovenii.

Voi cum considerați că a fost mandatul consilierilor locali și județeni, sunteți mulțumiți de ei, s-au ridicat la înălțimea așteptărilor sau nu?

Ce ar fi putut face în plus, ce nu au reușit? Considerați că municipiul și județul arată bine comparativ cu alte municipii și județe mari din țară?

S-a făcut destul pentru infrastructura rutieră, pentru spitale, pentru școli și grădinițe, pentru mediu, pentru aeroport sau pentru obiectivele importante ale Brașovului?

 

 

 

 

 

 

 

One thought on “4 ani de mandat. Ce au făcut consilierii locali și județeni pentru Brașov, sunteți mulțumiți?

  • 31 mai 2020 la 16:55
    Permalink

    În afară de d-ul Ionuț Tănase am o părere f. proastă față de consilierii județeni și locali. Sunt dezamăgit de activitatea lor.

    Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: