39 de consumatori dependenți de droguri au solicitat în 2018 asistență la Centrul Antidrog Brașov

În anul 2018, Centrul Regional de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Braşov a furnizat servicii de asistenţă pentru un număr de 39 consumatori dependenţi de droguri– beneficiari direcţi ai serviciilor CRPECA Braşov.

În total, au fost oferite de către specialiştii Centrului Regional de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Braşov un număr de  1293 intervenţii terapeutice:717 consilieri individuale / familiale,  91 rapoarte de evaluare  psihologica și sociala, 103 informări, 382 sedinţe management de caz.

 

În ceea priveşte caracteristicile socio-demografice ale consumatorilor care au beneficiat de servicii de asistenţă la Centrul Regional de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Braşov, se remarcă faptul că cei mai mulţi dintre ei sunt tineri, cu vârste cuprinse între 20-40 de ani,  preponderent bărbaţi, care locuiesc atât în mediul urban cât și în mediul rural. Aceștia au fost referiţi de către Parchete prin Ordonanțe DIICOT sau Serviciul de Probațiune. Aceștia au declarat ca principalele substanţe de consum canabisul (THC) și noi substanţe psihoactive

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: