320 persoane amendate fiindcă nu purtau mască și 75 verificate dacă respectă măsurile de carantină/izolare

Polițiștii brașoveni au continuat acțiunile de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat al acestor acțiuni fiind prevenirea răspândirii virusului Sars-CoV-2.

 

Sub autoritatea Instituției Prefectului, în ultimele 24 de ore, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, jandarmi și polițiști locali au organizat și desfășurat, cu efective mărite, activități de verificare a modului de respectare a normelor legale în vigoare pe timpul stării de alertă.

 

Forțele de ordine au acționat, în principal, în zonele aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri, terase, în zona unităților de învățământ, dar şi în stațiile și mijloacele de transport în comun de pe raza întregului judeţ Braşov.

 

Cu ocazia activităților desfășurate, polițiștii brașoveni au verificat aproximativ 150 de societăți comerciale și persoane fizice autorizate cu privire la respectarea măsurilor impuse în perioada stării de alertă,

Polițiștii din cadrul I.P.J. Brașov, alături de polițiștii locali, au legitimat 2.050 de persoane,  au verificat  aproximativ 210 mijloace de transport persoane și peste 280 autovehicule, iar pentru abaterile constatate au aplicat aproximativ 320 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală și 8 sancțiuni pentru fapte dec natură economică,  valoarea totală a acestora fiind de 64.000 lei.

De asemenea, polițiștii au verificat peste 2.100 de persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare/carantină.

Reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Brașov au legitimat 33 de persoane cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse  și 75 de persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare/carantină, aplicând 33 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală în valoare de 500 lei.

 

Jandarmii din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Burebista Brașov au  verificat 15 locații și au aplicat 1 sancțiune contravențională pentru nepurtarea măștii de protecție.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: