Modificări in traseele și orarele de circulație a mijloacelor de transport în comun

.     Duminică, 21 mai a.c., se vor înregistra unele modificări în traseele și orarele de circulație a mijloacelor de transport în comun ale RATBV S.A., determinate de desfășurarea celei de-a treia ediții a competiției sportive atletice ”Brasov International Marathon”.

Astfel, în intervalul orar 08.00 – 14.00, se suspendă circulația autobuzelor de pe linia 20, Livada Poștei – Poiana Brașov, ultimele plecări în curse fiind programate la ora 7.00 din Poiana Brașov, respectiv 8.00 din Livada Poștei. De menționat că nu va fi efectuată nici cursa programată la orele 7.30 din Livada Poștei.

În intervalul orar 08.00 – 09.00, autobuzele de pe liniile 1,4, 6, 16, 17, 31, 34, 36, 41, 51 și 52, pe sensul de deplasare spre Livada Poștei, vor întoarce pe strada Vlad Țepeș, în zona Teatrului Dramatic urmând a fi amenajată o stație temporară. Tot între orele 08.00 și 09.00 este sistată circulația autobuzelor de pe liniile 14 și 50. De asemenea, în intervalul orar menționat, autobuzele de pe linia 5, pe sensul de deplasare spre capătul de linie Roman, vor circula pe la Stadionul Tineretului – Griviței – 13 Decembrie – Castanilor și apoi pe traseul obișnuit.

 

 

  1. Propunerea realizată de Daniel Silviu Bronescu pentru un nou logo al RATBV S.A. a obținut cele mai multe voturi în cadrul campaniei de creare și alegere a unei noi identități vizuale pentru compania de transport public de călători a municpiului Brașov. Astfel, propunerea lui Daniel Silviu Bronescu a obținut 1.517 voturi dintre cele 2.493 de voturi exprimate. În cadrul campaniei propuse de societatea noastră au fost primite 74 de modele de logo, voturile brașovenilor fiind cele care au determinat desemnarea câștigătorului. Le mulțumim pe această cale tuturor celor care au concurat, precum și celor care, prin votul lor, s-au implicat în desemnarea viitorului logo al RATBV S.A.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: