26 de noi politisti la Inspectoratul de Politie Judetean Brasov

26 de tineri care au absolvit Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina și Şcoala de Agenţi de Poliţie ,,Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca au intrat, de astăzi, în rândurile Poliției Brașov.

De astăzi, 5 noiembrie, 26 de tineri vor intra în rândurile polițiștilor, 24 de absolvenţi ai Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina şi 2 de la Şcoala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca.

Având în vedere nevoile instituției, aceștia au fost repartizați la formaţiunile de ordine publică și rutieră, din întreg județul, în ordinea descrescătoare a mediilor de absolvire şi, de asemenea, în funcţie de opţiunea personală.

Toți cei 26 au avut medii de absolvire peste 9 iar cea mai mare notă, 9.54, a aparținut agentul de poliție Țuțală Radu Andrei, absolvent al Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina.

 

Mesajul Inspectorului General al Poliţiei Române, chestor general de poliţie Ioan Buda, pentru cei mai tineri poliţişti a fost: „Intrați în instituție în anul Centenarului Marii Uniri, lucru ce are o simbolistică aparte, urmând să duceți mai departe tradiția Poliției Române de garant al respectării legilor, drepturilor fundamentale și a ordinii sociale. Mulțumesc familiilor dumneavoastră, care v-au încurajat și susținut în alegerea pe care ați făcut-o, aceea de a fi polițiști. Îi asigur că Poliția Română este pregătită pentru integrarea și protejarea voastră, pentru asigurarea condițiilor de muncă și eficientizarea activității.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: