2 milioane de treceri prin turnichete pe pârtiile din Brașov

Aproape 2 milioane de treceri prin turnichete. De la începutul sezonului (7 decembrie 2018) și până ieri, s-au înregistrat 1.948.833 de treceri prin turnichete, cu aproape 100.000 mai multe decât în aceeași perioadă a sezonului trecut.
”Pârtiile se prezintă într-o stare foarte bună, iar stratul de zăpadă este de 130 de cm in partea superioară a masivului Postăvarul și 110 cm în partea inferioară. Ne așteptăm să depășim sezonul trecut, când am avut înregistrate 2.139.688 de treceri prin turnichetem, pânpă la finalul sezonului.
Sunt în funcțiune toate mijloacele de transport pe cablu – cele două telecabine, Capra Neagră și Kanzel, telegondola, telescaunele Ruia și Lupului, teleschiurile Bradul și Stadion„, se arata intr-un comunicat de presa. 

ATENȚIONARE:
Pentru că s-a putut schia în condiții foarte bune pe toată perioada de la deschiderea sezonului, facem un apel la schiori să își consume punctele de pe skipass-uri în acest sezon, deoarece valabilitatea acestora nu va fi prelungită și în sezonul următor.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: