2 angajați de la Serviciul de Ambulanță Codlea, confirmați cu noul COVID-19. 3 sunt în așteptarea rezultatelor

2 angajați de la Serviciul de Ambulanță Codlea au fost confirmați cu noul COVID-19. De asemenea, , alți 3 așteaptă rezultatul, iar 5 angajați sunt în autoizolare la domiciliu. Ce s-a întâmplat mai exact acolo, nu știe nimeni, pentru că la Brașov atât prefectul cât și reprezentanții DSP nu oferă informații decât dacă există vreo persoană vindecată…

”Avem o situație de urgență și pe această cale fac un apel cu toată responsabilitatea către persoanele care au intrat în contact direct în ultimele zile cu personalul Serviciului de Ambulanță Codlea, să se autoizoleze de îndată.

În mod normal nu aș face apel la sprijinul dumneavoastră, însă până când va fi efectuată ancheta epidemiologică, aflată în derulare, există riscul ca foarte multe persoane din jurul dumneavoastră, dintre cei dragi, părinți, copii, să se infecteze. De aceea vă rog pe toți cei care citiți acest mesaj și știți că ați intrat în contact direct cu colegii noștri de la Ambulanța Codlea să vă autoizolați și să ne anunțați de îndată pentru a vă putea oferi ajutor”, a scris pe facebook, Mihai Cîmpeanu, viceprimarul cu atribuții de primar.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: