150 de locuri de munca disponibile in Spania la cules de capsuni

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă prin intermediul Serviciului EURES din cadrul AJOFM Brasov promovează oferta unui angajator din Spania de 150 locuri de muncă vacante pentru femei, pentru munca sezonieră în agricultură pentru recoltarea căpşunilor, campania 2019 (nu se solicită experiență).

Contractul de muncă este de aproximativ 3 luni și se va derula în perioada 1 februarie – 31 mai 2019.

Timpul de lucru este de 6,5 ore efectiv lucrate/zi, 40 ore/săptămână împărţite în 6 zile, ziua liberă poate fi în oricare zi a săptămânii.

Perioada de probă este de 15 zile.

Salariul oferit este de 40,43 euro brut/zi. Contribuţiile datorate sunt: impozit pe venit = 2%, asigurare socială = 113 euro/lună.

Cazarea este gratuită iar lucrătorul va plati 1 euro/zi, plata utilităților.

Lucrătorul plăteşte transportul în Spania şi se recuperează din primul salariu, iar angajatorul plăteşte întoarcerea în România (la terminarea contractului). Angajatorul organizează transportul dus-întors printr-o firmă de transport.

Selecţia va fi organizată într-un judeţ din est, nord-est (Moldova).

Termen limită pentru aplicare: 20.11.2018.

DATA ȘI LOCAȚIA BURSEI VOR FI COMUNICATE ULTERIOR.

Persoanele cu domiciliul în județul Brasov care corespund cerinţelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze Consilierului EURES din cadrul Agenţiei Județene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Brasov, Strada Lungă nr. 1A, camera 9, telefon 0268/416.879, int.115, pentru a primi formularele de aplicare și pentru a fi ȋnregistrate ȋn baza de date pentru muncă ȋn străinătate.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: