15.000 de treceri prin turnichete în primul weekend la schi în Poiană

În primul sfârșit de săptămână din acest sezon în care s-a schiat oficial în Poiana Brașov au fost înregistrate 14.900 de treceri prin turnichetele instațiilor pe cablu, dintre care 8.900 pe parcursul zilei de sâmbătă.
Au fost și turiști care au preferat alte locuri decât cel amenajat pentru săniuș – de exemplu, Pârtia Bradul. Poliția Locală a intervenit pentru evitarea accidentelor și le-a reamintit amatorilor de săniuș că există un regulament al pțârtiilor din Brașov și că săniușul este permis doar pe pârtia special amenajată, iar în cazul în care regulile nu sunt respectate, există și sancțiuni cu amendă.
”În acest weekend a avut loc un singur accident ce a necesitat intervenția salavarii.
Un caz mai ciudat a apărut la ora 3.00, în noaptea care a trecut, când o persoană care și-a parcat mașina nepermis din zona pârtiei Lupuluia solicitat ajutorul autorităților pentru a-și coborî autovehiculul, deoarece zona de coborâre dintre Pârtia Stadionului și capătul inferior al pârtiei Lupului, înghețase.
Astazi circulă:telegondola, telecabina Kanzel, cele două telescaune și cele două teleschiuri”, au spus reprezentantii Primăriei Brașov.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: