14 copii au vizitat în cadrul programului „Vacanța artelor la muzeu” obiectivele turistice din Racoș

Ieri, 4 august 2021 în cadrul programului de educație muzeală „Vacanța artelor la muzeu”,  14 copii au participat la o  excursie la Racoș, unde au vizitat Castelul Bethlen, Complexul Geologic, Lacul de Smarald și Coloanele de Bazalt.

„Este poate una dintre cele mai frumoase localități din județul Brașov – pe unde calci o să dai de istorie, geologie și geografie.
Am fost în vizită la Castelul Bethlen și la Complexul Geologic, Lacul de Smarald și Coloanele de Bazalt. Am aflat legende și mituri din localitate și povești despre cetățile dacice din zonă. Vulcanul nu se poate vizita, realizându-se un film în apropiere.
Mulțumim pe această cale domnului Cătălin Cantor de la Asociația Carpaterra, domnului Sandor Szabo pentru amabilitate și părinților: doamna Iris, doamna doctor Cristina și domnului Alexandru Roman. La sfârșitul excursiei, am savurat delicioasele langoșuri cu brânză și super clătitele cu ciocolată de la doamna Ibi.
Ne vedem miercurea viitoare, 11 august, ora 20.30 în parcarea magazinului Star pentru a explora cu Cosmin stelele și luna.”, a declarat Ovidiu Savu, coordonatorul programului

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: