1200 de autovehicule verificate de polițiștii brașoveni. Sancțiuni de aproape 40000 de lei

În noaptea de 21/22 aprilie a.c., precum și în data de 22.04.2020, la nivelul municipiului Brașovau fost organizate și desfășurate acțiuni care au vizat verificarea respectării prevederilor legale instituite prin Ordonanțele Militare în vigoare.

Activitățile efectuate de către polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secțiile 1 – 5 Poliție și Biroul Rutier, au fost desfășurate în diferite locații din municipiul Brașov, precum și în zona piețelor agroalimentare.

 Au fost instituite filtre rutiere și au fost efectuate activități de temporizare a accesului cetățenilor atât în incinta, cât și în proximitatea piețelor agroalimentare situate pe raza municipiului Brașov, în vederea aglomerării și pentru asigurarea distanței de siguranță între persoane.

 În activități au fost angrenați 70 de polițiști, care au legitimat peste 1.500 persoane, au verificat circa 1.200 autovehicule, iar pentru neregulile constatate au aplicat 21 sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 40.000 lei.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, în colaborare cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, sunt în permanență la datorie, atât în misiuni pentru menținerea ordinii și liniștii publice, cât și pentru verificarea modului de respectare al reglementărilor legale instiuite în această perioadă a Stării de Urgență.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: