12 copii cu dizabilități se vor muta în casă nouă

12 copii cu dizabilități din cadrul Complexului de Servicii Brădet se vor muta, în curând, în casă nouă. C.T.F. „Gabriela“ Brădet, cel de-al patrulea serviciu social oferit de Complexul din Brădet, și al 37-lea oferit de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Brașov, a fost inaugurat astăzi, în prezența președintelui Consiliului Județean Brașov, Adrian Ioan Veștea, și a președintelui Fundației SERA România, Bogdan Simion, cu sprijinul căreia a fost posibilă construcția noului centru. La inaugurare au mai fost prezenți consilierul județean Andrei Kadas, președintele Comisiei nr. 7 a Consiliului Județean, reprezentanți ai constructorului și ai sponsorilor.

Casa de tip Familial „Gabriela“ Brădet are 4 dormitoare, cu o capacitate de 12 locuri, un living spațios, bucătărie și dressing, mobiliate și utilate astfel încât să asigure cele mai bune condiții de trai pentru beneficiarii Complexului de Servicii Brădet.

„Prin inaugurarea acestui nou serviciu social destinat copiilor cu dizabilități, încercăm să venim cât mai mult în sprijinul beneficiarilor nostri. Mulțumesc reprezentanților Consiliului Județean Brașov și Fundației SERA România pentru implicarea și susținerea acestui proiect, la fel cum le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat financiar în realizarea căsuței de tip familial „Gabriela““, a afirmat directorul general al DGASPC Brașov, Mircea Dan Suciu.

Construcția CTF „Gabriela“ Brădet a costat 1.361.953,81 lei, din care contribuția Consiliului Județean Brașov a fost de 232.500 de lei, diferența fiind acoperită de Fundația SERA România și alți trei sponsori (Bilka Steel, Herbagetica și Conrep). Costurile cu dotările CTF „Gabriela“ Brădet s-au ridicat la suma de 119.080,45 lei, din care 25.000 de lei contribuția DGASPC Brașov, diferența fiind acoperită tot de Fundația SERA România.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: