10% reducere la câteva restaurante pentru cadrele medicale vaccinate împotriva COVID-19

Mai multe restaurante din Centrul Vechi al Brașovului oferă reducere 10% persoanelor care s-au vaccinat cu noul vaccin împotriva COVID-19.Perioada promoției este cuprinsă între 28 decembrie 2020 și 28 februarie 2021. Campania a fost lansată de către Asociația Comercianților din Centrul Istoric al Brașovului împreună cu Asociața Smart City Brașov.

Așa se face campanie. Ai vaccin? Primesti discount de la restaurantele și terasele din Brasov! Bravo lor pentru inițiativa.
In rest – domnilor de la guvern – sunteți PRAF pe comunicare – o rușine. Chiar nu intelegeti cum funcționează lumea acum? Angajați cea mai tare firma de publicitate. Și 50-100 de influenceri de la mari scriitori la YouTuberi, manelisti și cantăreți de muzica populară. Și ii plătiți pentru efort da? ”, a scris pe pagina sa de facebook Andrei Caramitru, fost consilier al politicianului Dan Barna.

Acesta face referire la milioanele de euro aruncate presei naționale și locale pentru campanii de informare care…din păcate, nu au niciun efect.

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: