Un tânăr din Brașov a ajuns după gratii din cauza ”pasiunii” pentru alcool și mașini

Inconstient!  La data de 16 septembrie a.c., în jurul orei 00.05,  polițiștii Biroului Rutier Brașov au oprit pentru control un autoturism care a circulat pe str. Zizinului din municipiul Brașov.

În urma verificărilor polițiștii au stabilit că șoferul, un bărbat de 27 ani, din municipiul Brașov, nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.La testarea acestuia din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat,  rezultatul a fost de 1.22 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Întrucât bărbatul este cercetat în alte două dosare penale pentru fapte similare acesta a fost reținut pentru 24 de ore și a fost introdus în arestul I.P.J. Brașov.Polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului și conducere fără permis, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: