Un autocar plin cu 25 de pasageri a intrat într-un autoturism. Rezultatul: familie băgată în spital

Doi soti si un bebelus au ajuns la spital in urma unui accident rutier produs la Persani. ”Un barbat de 54 ani, din judetul Sibiu, care a condus un autocar cu 25 pasageri, pe DN 1, dinspre Brasov spre Sibiu, la km 210 + 300 m, a acrosat un vehicul inmatriculat in Polonia, condus de un barbat de 42 ani, din judetul Brasov, care s-a angajat in efectuarea unui viraj la stanga fara sa se asigure corespunzator.
In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a conducatorului auto de 42 ani, a unei femei de 39 ani si a unui bebelus de aproximativ 3 luni, ambii din vehiculul condus de acesta, care au fost transportati la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale. Conducatorii auto nu se aflau sub influenta bauturilor alcoolice. S-a intocmit dosar penal pt vatamare corporala din culpa”, a spus Gabriela Dinu, purtatorul de cuvant al IPJ Brasov.
Din primele informatii, barbatul prezintă un traumatism toracic, a doua victima o femeie cu traumatism cranio-cerebral, iar copilul nu prezintă marci traumatice, este evaluat de echipajul SMURD avand in vedere varsta acestuia.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: