Tineri prinsi in flagrant de politisti furand bunuri dintr-un supermarket. Doar control judiciar din partea judecatorilor!

In data de 29.06, in jurul orelor 12.30, politisti din cadrul inspectoratului au depistat in flagrant doua persoane, in varsta de 34, respectiv 19 ani, in timp ce sustrageau fara drept mai multe bunuri din incinta unui supermarket din municipiul Brasov. Ulterior, in jurul orelor 14.00, politistii, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Brasov, au efectuat o perchezitie la domiciliul unuia dintre suspecti, context in care au identificat mai multe bunuri cu privire la care exista suspiciunea ca au fost sustrase.
Din probele administrate in cauza a rezultat ca, in intervalul septembrie 2017 – prezent, suspectii, sprijiniti de un alt barbat in varsta de 33 ani, au sustras mai multe bunuri din incinta unor unitati comerciale de pe raza minicipiului Brasov, fara a achita contravaloarea acestora. De asemenea, s-a stabilit ca, in luna septembrie 2017, suspectii au patruns fara drept in locuinta unor persoane vatamate din mun. Brasov, de unde au sustras bunuri in valoare de 5200 lei.
Politistii au luat masura retinerii fata de persoanele suspecte pentru savarsirea infractiunilor de furt, respectiv furt calificat. Ulterior, Judecatoria Brasov a dispus masura controlului judiciar pentru o perioada de 60 zile, cercetarile fiind continuate, sub coordonarea procurorului, in vederea stabilirii intregii activitati infractionale.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: