Teatrul Arlechino ii asteapta pe cei mici la premiera spectacolului „Regele gol”

Teatrul Arlechino vă  invită, duminică 25 martie,  începând cu ora 10.30 şi 12.00, la premiera spectacolului „Regele gol”, după Hans Christian Andersen.

”  Dragi copii, veniți cu noi în lumea poveștilor la Teatrul „Arlechino”!

Regele gol este un spectacol  despre voi. Despre curajul vostru, despre agerimea minții și despre prezența voastră de spirit. Să știți că numai unul are curajul să spună adevărul în Împărăția Regelui tiran. Voi îl puteți alunga, pentru ca primăvara să vină din nou la Palat și toți să se bucure de libertate. Îi vom urmări împreună pe cei doi eroi ai noștri, Heinrich și Christian, care îi joacă o farsă extraordinară Regelui: se dau drept țesători și îi promit că vor țese o pânză fermecată, ce nu poate fi văzută de cei care ocupă funcții nemeritate sau de proștii fără leac. Iar Regele trufaș  va cădea în capcană, îmbrăcând „hainele imaginare”. Regele va apărea astfel în tot ridicolul său și va  primi „urzicile” usturătoare ale adevărului. Bucuria va putea de-acum să izbucnească din toate inimile în regat! Hip-hip-urra! “

                                                                Alina Hiristea, regizor

Biletele s-au pus în vânzare la sediul Teatrului Arlechino Braşov, str. Apollonia Hirscher nr.10, iar pretul unui bilet este de 15 lei, pentru copii, părinti şi bunici.

Regia : Alina Hiristea

Muzica  : Cari Tibor

Păpuşi : Flavia Varga

Décor : Adriana Dinulescu

Asistent regie/scenografie: Alexandra Dumitriu

Sculptor păpuşi : Tunde Kovacs

Croitorie : Dana Creangă

Regizor tehnic : Adrian Stinghe

Lumini : Marcel Vlădăreanu

Sunet : Iancu Zamfir

Tehnică scenă : Ionel Neruja

 Distribuţia : Cecilia Negru , Dan Zorilă,  Adrian Iuga,  Alexandru Dobrescu

                    

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: