TÂRGUL LOCURILOR  DE MUNCĂ la Hotel Ramada din Sibiu

First Job School organizeaza in data de 18 februarie 2019, intre orele 09.00-18.00 TARGUL LOCURILOR  DE MUNCA la Hotel Ramada din Sibiu. La eveniment vor fi prezente peste 20 de companii ce pun la dispozitia  persoanelor interesate de gasirea unui loc de munca o gama varianta de locuri de munca, cu salarii competitive.

Ofertele de angajare sunt din toate domeniilor de activitate vizand atat pozitii entry level cat si top management din: IT, productie, administrativ, comert, servicii, etc. Angajatori de renume din Brasov si Sibiu cauta atat muncitori necalificati cat si specialisti in diverse domenii. Ofertele de angajare sunt atat pentru persoanele cu experienta in domeniile amintite cat si pentru absolventi de liceu, studenti sau muncitori necalificati. De asemenea sunt oferte pentru persoanele care doresc sa lucreze in strainatate cu salarii pornind de la 1800 euro/luna, fara comision de recrutare.

First Job School are o experienta de peste 18 ani pe piata, a fost lider de parteneriat cat si beneficiar in mai multe proiecte cu finantare europeana nerambursabila si a certificat peste 5000 de persoane in diverse meserii. De asemenea are traditie in organizarea targurilor  de locuri de munca in mai multe judete la care au participat peste 300 de companii si peste 5000 de candidati.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: