Tampa Gardens-statiunea montana din Brasov (P)

Cum ar fi sa petreci de acum toate sarbatorile de iarna la poalele muntelui?  Ai vrea sa ai sentimentul ca te afli zilnic intr-o statiune de munte?  Totul este posibil daca te hotarasti sa achizitionezi un apartament in complexul Tampa Gardens din Racadau.  Investeste intr-un apartament in Brasov, orasul turistic al Romaniei!  Incarca-te zi de zi cu linistea unui peisaj montan de poveste!

Ultimele apartamente disponibile

Au ramas disponibile apartamente cu 2, 3 camere si penthouse-uri.  Preturile pornesc de la 48000 de Euro plus TVA.  Apartamentele cu 2 camere au suprafete cuprinse intre 56 si 75 mp, cele cu trei camere se intind pe 104 mp, iar penthouse-urile au o suprafata de 305,26 sau 229,000 mp.  Spatiile exterioare sunt generoase, fiecare apartament benficiind de balcoane sau terase.

Nu uitati ca aceste apartamente de inspiratie naturala se afla pozitionate in Racadau, considerat unul dintre cele mai curate cartiere din tara.  Zona Racadau este cunoscuta in Brasov datorita proximitatii fata de padure, calitatatii superioare a aerului.  Este o zona de familie prin definitie, exista suficiente scoli primare si gradinite in apropiere, dar si parcuri (Parcul Trandafirilor, cel mai cunoscut), zona pietonala cu magazine la parter. Desi situata la poalele Tampei, zona este foarte bine conectata de restul orasului prin mijloace.   De supermarket-uri nu veti duce lipsa: Mega Image, Profi, Carrefour Magnolia, Lidl, Penny Market.

La doar 30 de minute de Predeal sau Poiana Brasov, amatorii sporturilor de iarna se vor putea relaxa in voie in sezonul de ski 2018-2019.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *