Spatiile de serviciu ale Directiei de Drumuri si Poduri Brasov au fost vandalizate

Nici bine nu au fost date in folosinta, ca deja au fost distruse. Este vorba despre unul din spatiile de serviciu ale Directiei de Drumuri si Poduri Brasov.
” Din pacate, azi noapte a fost vandalizat unul dintre spatiile de serviciu de pe varianta municipiului Brasov. Au spart un geam, clanta de la o usa, au rupt niste racorduri de apa si, din cauza asta, s-a inundat spatiul.
Spatiile nu sunt inca deschise publicului, intr-adevar, deocamdata nu au fost receptionate. Se preconizeaza ca vor fi preluate de catre noi pana la sfarsitul lunii cand se va face receptia la intregul tronson. Constructorul a remediat toate neregulile constatate asa ca urmeaza receptia finala.
 Am terminat, de asemenea, procedura pentru incheierea acordurilor cadru pentru intretinere si paza, dar firmele castigatoare nu au primit ordin de incepere pana cand nu se face receptia. Pana atunci, paza si intretinerea tronsonului de VO si a spatiilor de serviciu intra in sarcina constructorului.” a declarat Robert Elekes, purtator de cuvant la Directia Regionala de Drumuri si Poduri Brasov.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: