Soselele din judet, pline de betivi in week-end

Nici un week-end fara soferi prinsi bauti la volan.  Doar duminica patru iubitori ai licorii lui Bachus au fost implicati in evenimente rutiere.

La data de 18 martie  a.c., în jurul orei 03.20, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Brașov au constatat producerea unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale, pe str. Mihail Kogălniceanu, din municipiul Brașov.

Un bărbat de 39 ani, din județul Brașov, a condus un autoturism în parcarea special amenajată din dreptul imobilului cu nr 15, de pe str. Mihail Kogălniceanu iar la efectuarea manevrei de mers înapoi a acroșat un autoturism parcat.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost de 0,72 mg/l alcool pur. În consecință acesta a fost condus la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

La data de 18 martie a.c., în jurul orei 20.50, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Voila au depistat un bărbat de 45 ani, din județul Brașov, care a condus un autoturism la intersecția DN 1 cu DJ 105, în localitatea Voila, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.  La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost de 0,77 mg/l alcool pur. În consecință acesta a fost condus la Spitalul Municipal Făgăraș pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.  Polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

 

La data de 18 martie a.c., în jurul orei 11.20, polițiștii Biroului Rutier Săcele au depistat un bărbat de 49 ani, din județul Brașov, care a condus un autoturism pe raza municipiului Săcele, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.  La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost de 0,74 mg/l alcool pur. În consecință acesta a fost condus la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.  De asemenea, polițiștii au stabilit că bărbatul avea suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice din data de 20.05.2017, pentru conducere sub influența alcoolului.

La data de 18 martie a.c., în jurul orei 08.50, polițiștii Poliției Orașului Zărnești au depistat un bărbat de 45 ani, din județul Brașov, care a condus un autoturism pe str. Principală, din localitatea Holbav, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.  La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost de 0,48 mg/l alcool pur. În consecință acesta a fost condus la Spitalul Orășenesc Zărnești pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: