Se deschide stagiunea 2018-2019 la teatrul ”Sică Alexandrescu” Brașov

  • ”MINCINOSUL” de Carl Goldoni și premiera ”GRADINILE GROAZEI” de Daniel Call – vedetele deschiderii stagiunii.
  • Editia a XXIX a Festivalului Internațional de Dramaturgie Cotemporană ( FIDC 2018), în linie dreaptă.
  • Un teatru pregătit să-și întămpine, așa cum se cuvine, spectatorii.

Teatrul „Sică Alexandrescu” din Braşov vă invită la deschiderea noii stagiuni de spectacole. În această toamnă, teatrul braşovean a pregătit pentru lansarea stagiunii 2018-2019 un dublu eveniment plin de umor.

Astfel, iubitorii de teatru sunt aşteptaţi în Sala Mare, în data de 8 septembrie 2018, la ora 19,00, să se bucure de una din piesele de mare succes ale acestui an, capodopera „Mincinosul”, de Carlo Goldoni, în regia lui Vasile Nedelcu.

Cea dintâi premieră a stagiunii, piesa „Grădinile groazei” de Daniel Call, în regia lui Dan Vasile, este o meditație intensă, comico-dramatică, cu accente absurde, asupra refuzului comunicării și a acceptării celui de lângă noi, prinde viață, într-un spectaol cotropitor, viu, cu un umor contagios. Aceasta va fi prezentată publicului în data de 9 septembrie 2018, la ora 19, în Sala Studio „Stela Popescu”.

Odată cu începerea noii stagiuni au intrat în linie dreaptă şi pregătirile pentru cea de-a 29-a ediţie a Festivalului Internaţional de Dramaturgie Contemporană, cel mai important eveniment cultural al anului organizat de Teatrul „Sică Alexandrescu”, care va reuni în acest an trupe din România, Ungaria, Grecia, Republica Moldova, Anglia.

Pentru că ne dorim să oferim în fiecare an condiţii din ce în ce mai bune publicului nostru, am realizat în această vară refacerea scărilor de la intrarea principală, modernizarea liftului pentru accesul la Sala Studio, îmbunătăţirea sistemului electric al scenei şi recondiționarea spațiului de joc (pardoseala de lemn acoperită cu un strat nou de vopsea), adecvat actului artistic în Sala Mare a Teatrului Sică Alexandrescu.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: