S-au stabilit grupele ediției a V-a a Cupei Municipiului Sibiu la minifotbal

Fan Club-ul FC Hermannstadt din Sibiu a găzduit, în această seară, tragerea la sorţi în urma căreia a fost stabilită componența celor 8 grupe la ediţia a V-a a Cupei Municipiului Sibiu la minifotbal, competiţie care va avea loc în zilele de 16 şi 17 iunie, pe terenul cu gazon sintetic situat în imediata vecinătate a Stadionului „Municipal”.

Preşedintele clubului FC Hermannstadt, organizatorul competiţiei, Teodor Birţ, a prezentat modul în care se va desfăşura ediţia din acest an, iar extragerea echipelor din cele patru urne valorice a fost făcută de către reprezentantul Poliţiei Locale Sibiu.

Repartizarea echipelor în cele patru urne valorice a fost făcută în funcție de rezultatele obținute de acestea la ediția precedentă a Cupei Municipiului Sibiu la minifotbal.

Teodor Birţ a prezentat, cu această ocazie, noul partener al evenimentului, firma de echipament sportiv Metropolis. „Începând din acest an Cupa Municipiului Sibiu la minifotbal are un sponsor principal. Este vorba de firma Metropolis, o firmă de echipament sportiv care s-a alăturat acestui proiect, fapt pentru care ţin să-i mulţumesc. Sper să dureze foarte mult această colaborare”, a spus preşedintele FC Hermannstadt.

Programul meciurilor din faza grupelor va fi stabilit mâine dimineaţă, urmând să fie postat pe contul oficial de Facebook al clubului FC Hermannstadt. În prima zi a competiţiei se vor desfăşura meciurile din grupe. Fiecare echipă va avea câte trei jocuri în faza grupelor. A doua zi sunt programate fazele eliminatorii.

 

GRUPA A
E-ON Gaz
Meo Eurotrans
Benrob
Cibin Stadt

 

GRUPA B
Electro Flux
Şoimii Sibiu
Siemens
Sorry

 

GRUPA C

Joyson Safety
Experţii
Continenthal
Black Squad

 

GRUPA D
FC Hermannstadt
Izvorul
AS Eurosport
Carrefour

 

GRUPA E
Cariocas
DSVSA
Poliţia Locală
Suporterii FCH

 

GRUPA F
ISU Sibiu
Jandarmeria
Aquador
FC Eagles

 

GRUPA G
Borussia
NV Const
Metro
SNR Rulmenţi

 

GRUPA H
IPJ Sibiu
ISU Braşov
Corsav Veştem
FC Inter Sibiu

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: