Prezentarea universitatii BABEȘ-BOLYAI in liceele brasovene

În data de 26 martie, studenți ai Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și voluntari ai Organizației Studenților din Universitatea Babeș-Boylai (OSUBB) vor susține prezentări ale prestigioasei universități în Brașov la Colegiul Național „Unirea” și Liceul „Andrei Mureșanu” de la ora 9:00, de la ora 11:00 în Colegiul Național de Informatică „Grigore Moisil” și Colegiul de Științe „Grigore Antipa”, iar de la ora 13:00 în Colegiul Național „Dr. Ioan Meșotă” și în Făgăraș de la ora 9:00 la Liceul Teologic Ortodox „Sf. Constantin Brâncoveanu”, de la 10:00 la Colegiul Național „Doamna Stanca” și de la 12:00 la Colegiul Național „Radu Negru”.

Prezentările fac parte din proiectul Caravana UBB al OSUBB, proiect aflat la a 6-a ediție, care îți propune prezentarea ofertei de studiu a UBB în cât mai multe licee prestigioase din țară. Anul acesta, Caravana UBB ajunge în peste 100 de licee din 31 de orașe, atât din zona Transilvaniei, cât și a Banatului sau Moldovei.

Organizația Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai este structura ce are ca scop apărarea drepturilor și intereselor studenților universității, precum și organizarea de proiecte în beneficiul studenților și al universității și reunește studenți din toate facultățile UBB.

Universitatea Babeș-Bolyai este cea mai mare instituție de învățământ superior din România, având aproximativ 38 000 de studenți. A fost inclusă în diferite topuri internaționale ale universităților pe poziții importante, fiind clasată drept cea mai prestigioasă universitate din țară. Cuprinde 21 de facultăți cu specializări diferite, de la Matematică-Informatică, Biologie și Geologie, Chimie, Fizică, Științe Economice, la Drept, Litere, Psihologie, Sociologie, Teatru și Televiziune.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: