Prețul biletelor va crește de la 2 lei la 2,5 lei, iar la abonamente de la 70 lei la 85 lei. Așa se încurajează la Brașov călătoria cu autobuzul

Pretul biletelor si abonamentelor pe mijloacele de transport in comun din Brasov creste cu aproximativ 21%.  Astfel, pretul unui bilet de calatorie va creste de la 2 la 2,5 lei, iar pretul unui abonament de la 70 la 85 de lei. O crestere substantiala avand in vedere faptul ca pentru cetateanul de rand viata nu s-a imbunatatit prea mult. Mai mult decat atat, pentru conditiile care sunt in prezent in autobuzele si troleibuzele din Brasov, pretul chiar pare unul destul de piperat.

 

Daca in alte mari orase cetatenii sunt incurajati sa foloseasca mijloacele de transport in comun prin tot felul de metode, la Brasov, mai mult sunt incurajati sa isi foloseasca autoturismele proprii. Administratiile locale din alte orase au achizitionat autobuze electrice, tramvaie noi, tocmai pentru a reduce poluarea, dar pentru a le asigura si cetatenilor un confort sporit. Desi este in topul oraselor poluate din Romania, Brasovul a achizitionat autobuze, dar nu electrice si nici unele de la vreun brand renumit, sa ai incredere maxima in calitatea lor. Primaria Brasov are un buget consistent si si-ar permite sa realizeze multe, sa ofere subventii si multe altele doar ca sa incurajeze folosirea mijloacelor de transport in comun.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: