(P) Pompe si Grupuri de pompare pentru casa ta

Oferta Master Engineering pentru aplicatii de uz rezidential

Compania Master Engineering ofera partenerilor sai servicii de consultanta tehnica, furnizare de echipamente si service specializat in vederea solutionarii diverselor aplicatii de pompare fluide.

Solutiile nostre pentru rezolva cu usurinta cerinte de pompare a apei curate calde sau reci, de captare si pompare a apei uzate, de alimentare cu apa potabila a locuintelor, contracararii incendiilor si nu numai.

Printre echipamentele propuse si furnizate de compania noastra pentru uz rezidential, poti regasi:

Pompe de circulatie Grundfos – echipamente de top, cu utilizare frecventa in recircularea apei calde in                                        sisteme de incalzire, sau a apei reci in instalatii de racire.

Pompe monobloc – deasemeni, utilizate pentru pomparea apei curate in sisteme de hidrofor sau ca                                              parte componenta a unui grup de pompare apa.

Pompe verticale Grundfos – propuse in special pentru pompare apa de consum sau ca si componenta                                           a unui grup de pompare hidranti, in cladiri inalte sau blocuri de locuinte, acolo unde este                      necesara presiunea.

Grup hidrofor – sistem compact, utilizat in aplicatii casnice, pentru consumuri mici de apa si mentinere                                          presiune constanta in instalatie.

Pompe submersibile de put – necesare echiparii forajelor de adancime, pentru pompare de apa potabila

Grup de pompare apa potabila – sistem de pompare, complet echipat si automatizat, ce satisface                                    cerinte de alimentare cu apa a unor cladiri de birouri, locuinte, institutii, etc. pentru                                  mentinerea unei presiuni constante in conditii de functionare variabile, in regim                                                          automat.

Grup de pompare incendiu hidranti – statie de pompare apa de incendiu, utilizata pentru alimentarea                                           unor instalatii de hidranti interiori sau exteriori, configurata cu doua sau mai multe                                      pompe, orizontale sau verticale, ce functioneaza complet automat, configurata conform                                           normelor anti-incendiu.

Grup pompare sprinklere – echipament certificat, executat conform EN 12845, echipat cu pompe de                                            incendiu speciale si automatizare individuala pe pompa, utilizat in special pentru                                                 instalatii de stingere incendiu cu sprinklere sau drencere.

Pompe submersibile de apa uzata – pompe Grundfos de apa murdara, reziduala sau pluviala, pentru uz                                          casnic sau rezidential, configurate cu rotor vortex sau monocanal, in functie de aplicatie.

Pompe submersibile cu tocator Grundfos – pompe tip SEG sau APG, cu sistem tocator, folosite in special                                        pentru repomparea apei reziduale, cu incarcare de particule solide.

Statii de pompare apa uzata Grundfos – sisteme complete de captare si repompare apa uzata sau                                    pluviala, echipate cu pompe cu tocator sau cu rotor vortex, inclusiv tablou de comanda                                          si accesorii.

Detalii si informatii pe https://www.solutiipomparefluide.eu/ si https://www.solutiipomparefluide.ro/ sau la adresa de email office@master-eng.ro.

 

Articol publicitar

Leave a Reply

%d bloggers like this: