(P) Tampa Gardens-alege natura ca stil de viata! Preturi imbatabile la apartamente in cadrul licitatiilor saptamanale

Primavara este, dupa cum bine stim, anotimpul renasterii, al schimbarii. Alegeti asadar ce este mai bun pentru membrii familiei voastre, si anume un NOU stil de viata sanatos, intr-o zona de munte, ferita de aglomeratia orasului, de poluare! Avem vesti excelente: licitatiile pentru apartamentele din ansamblul Tampa Gardens din Racadau continua si in aceasta primavara.

Cand vine vorba de achizitia unui apartament, spatiul verde aflat in apropiere este unul dintre considerentele importante de care se tine seama. Oare cate dintre apartamentele scoase la vanzare in Brasov se pot bucura cu adevarat de atata spatiu verde, precum cele din complexul Tampa Gardens din Racadau?  Este adevarat, multe ansambluri rezidentiale din Brasov se lauda cu spatiile verzi de care vor beneficia rezidentii, dar adevarata “risipa” de natura o gasiti doar in complexul Tampa Gardens. Si nu vorbim de cativa copaci, ci de munti in toata splendoarea lor!

Inscrieti-va la licitatiile din fiecare miercuri pentru apartamentele din complexul Tampa Gardens si nu veti achizitiona doar o locuinta, ci un STIL SANATOS de viata pentru voi si familia voastra. Desi este aproape de centru, la doar 10 minute cu masina, complexul Tampa Gardens din Racadau respecta din plin dorinta omului modern, aceea de a nu se simti sufocat de expansiunea rapida a blocurilor si de trafic. In schimb, locatia este una de exceptie, la poalele muntelui, oferind rezidentilor intimitatea si linistea de care au nevoie.

Diferite tipuri de apartamente pentru proprietari cu nevoi locative diferite. Preturi imbatabile in cadrul licitatiilor saptamanale

Complexul Tampa Gardens din Racadau vine cu ceva nou pe piata imobiliara si anume, diferite tipuri de apartamente pentru proprietari cu nevoi locative diferite, in cadrul aceluiasi ansamblu. Daca aveti copii, cele mai portivite ar fi apartamentele cu 3 camere. Daca sunteti la inceput de drum si va ganditi mai mult la cariera, apartamentele cu 2 camere sunt ceea ce cautati. De ce sa platiti chirie luna de luna, cand puteti sa va achizitionati un apartament cu 2 camere intr-un cartier curat, sigur, aproape de centru, in care aveti acces la nenumarate facilitati urbane?  Preturile apartamentelor pornesc de la 48000 de Euro + TVA 5%. BONUS, o priveliste de vis asupra muntilor. Daca doriti un apartament cu adevarat luxos, in care sa va simtiti permanent in vacanta, cu spatii exterioare de vis, alegeti un penthouse la ultimul etaj.

 

Persoanele interesate de achizitionarea unui apartament in complexul Tampa Gardens din Racadau se pot inscrie la licitatiile din fiecare miercuri si pot obtine informatii suplimentare la numarul de telefon 0735227874. Nu neglijati potentialul investitional al zonei si optati pentru apartamente de inspiratie naturala!

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: