Miting și alegeri la PSD Brașov.Marius Dunca a fost reconfirmat președinte al Organizației Județene (VIDEO,FOTO)

Minting si alegeri la PSD Brasov. Duminica, peste o mie de brasoveni s-au adunat in Piata Sfatului intr-un miting de sustinere a valorilor europene, asa cum au precizat reprezentantii partidului. La eveniment au participat actuali si fosti ministri PSD printre care s-au numarat si ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, ministrul Turismului, Bogdan Gheorghe Trif, ministrul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, Alexandru Petrescu, ministrul Tineretului şi Sportului, Constantin Bogdan Matei, ministrul Culturii şi Identităţii Naţionale, Valer Daniel Breaz, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, Ștefan Radu Oprea,dar si alti senatori și deputați din țară.

Dupa incheierea mitingului, doi brasoveni s-au incaierat, unul fiind cautat si in prezent de politisti si jandarmi. De remarcat si prezenta unor membri sau simpatizanti PNL si USR, printre care iI amintim pe Mihai Codrut Nanu (PNL) si David Sorin, un apropiat USR, cunoscuti pentru participarea lor la mai toate protestele din Brasov. Acestia au scandat impotriva PSD, dar huiduielile lor au fost acoperite de mesajele de sustinere venite din partea simpatizantilor social-democratilor.

Numai ca, surse din PSD sustin ca si liberalii vor avea parte de acelasi tratament atunci cand in oras vor poposi lideri importanti din PNL.

Odata cu incheierea mintingului, au urmat alegerile care s-au desfasurat la ARO Palace. Astfel, membrii PSD l-au reconfirmat pe Marius Dunca in fruntea Organizatiei PSD Brasov. De asemenea, au fost votati si vicepresedintii. La final, reprezentantii PSD au sustinut o conferinta de presa.

Mai multe detalii in VIDEO

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: