Minor arestat dupa ce a furat haine din doua magazine

La data de 8 septembrie a.c., polițiștii Secției 3 Brașov au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui minor de 16 ani, din comuna Ozun, județul Covasna.

Acesta, în noaptea de 07/08 septembrie a.c., în jurul orei 00.30, a fost depistat de polițiști după ce ar fi pătruns, prin spargerea unui geam, într-o societate comercială situată pe Bulevardul Victoriei, de unde ar fi sustras mai multe articole vestimentare.

Asupra sa au fost găsite și alte bunuri despre care s-a stabilit că ar fi fost sustrase în cursul aceleiași nopți dintr-o altă societate, amplasată tot pe Bulevardul Victoriei.

Valoarea prejudiciului cauzat prin cele două fapte este de aproximativ 2 000 lei și a fost recuperat parțial.

Minorul, care are antecedente penale și figura urmărit general printr-un ordin emis de I.P.J. Covasna, a fost reținut pentru 24 ore și introdus în arestul I.P.J. Brașov. Ulterior, instanța a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 zile.

 

El este cercetat în continuare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: