Mall pentru persoane cu venituri medii la Brasov?

Dupa Iasi, la Suceava, un nou centru comercial EGROS, de 20.000 de mp, amenajat pe un teren de peste 32.000 de mp,  urmează să fie inaugurat la jumătatea lunii martie.  Mentionam faptul ca ansamblul comercial EGROS din Iasi numara un trafic zilnic de 15.000 persoane. Aici functioneaza 1.000 de standuri comerciale en gros si en detail, cu suprafete cuprinse intre 12 metri patrati si pana la 200, si 1.000 de locuri de parcare.

Conform ziarului Monitorul de Suceava, mall-urile pentru persoanele cu venituri medii din reteata EGROS sunt in plina expansiune.  Se preconizeaza ca, in urmatorii 5 ani, dupa ce se vor efectua diverse studii, asemenea mall-uri sa fie deschise la Cluj, Craiova, Timişoara, Constanţa sau Braşov .

“Amenajarea unui EGROS la Suceava a fost o etapă naturală de dezvoltare, în ideea de realizare a unui lanţ de complexe comerciale. Intenţionăm să dezvoltăm EGROS şi în alte oraşe din ţară. Cluj, Craiova, Timişoara, Constanţa şi Braşov se numără printre oraşele vizate. Facem studii, sperăm ca în următorii cinci ani să avem deschise cinci complexe EGROS în toată ţara. E un model care funcţionează bine. Este o investiţie 100% românească, realizată de doi parteneri cu cote egale”, a explicat Costel Rădeanu pentru Monitorul de Suceava.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: