Joburi noi pentru candidați

Chiar dacă a venit vara, nu toată lumea se gândește la concediu. Companiile sunt în continuare aflate în căutare de personal. Pe platforma BestJobs.eu au apărut în ultima lună joburi noi pentru cei dornici să facă o schimbare.

Cele mai noi oferte de joburi în țară sunt pentru posturile de reprezentant vânzări, asistent manager, contabil, lucrător comercial, inginer, economist și programator.

Oferta recentă include joburi și în străinătate pentru șoferi, reprezentanți vânzări, sudori, programatori și asistenți sociali. În ceea ce privește limbile străine pe care trebuie să le cunoască candidații în top se numără engleză, germană, franceză, italiană, maghiară și spaniolă.

În acest moment oferta de joburi se adresează în special candidaților cu experiență între 2-5 ani (43% oferte pentru middle level) și celor cu experiență de până în 2 ani (31% oferte pentru entry level). 21% oferte sunt pentru senior level, cu experiență între 5-10 ani și 5% pentru executive level, pentru cei cu experiență de peste 10 ani.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: