Învață!Dobândește!Dăruiește!

În data de 7 iunie 2019 a avut loc festivitatea de premiere a elevilor care au participat la concursurile organizate în cadrul Campaniei Școala și Comunitatea – ediția 2019, proiectul Învață!Dobândește!Dăruiește! POCU 106736 inițiat și derulat de către  ISJ Brașov și implementat în 6 școli din județul Brașov: Școala Gimnazială Nr. 2 Codlea, Școala Gimnazială Sâmbăta de Sus, Școala Gimnazială Vulcan, Școala Gimnazială Hălchiu, Școala Gimnazială Dumbrăvița și Școala Gimnazială nr. 2  Zărnești.

Elevii școlilor menționate au participat de-a lungul anului la activitățile educaționale organizate în cadrul proiectului  și s-au înscris la cele trei secțiuni ale concursului în funcție de dorința și aptitudinile lor. În fiecare școală menționată s-au atribuit câte un număr de 25 de premii în valoare de 300 lei pentru fiecare copil declarat câștigător al uneia din secțiunile concursului: ateliere de creație, competiție sportivă și cetățenie activă.

Astfel, 150 de elevi s-au putut bucura la sfârțitul acestui an școlar de o competiție cu un puternic impactiv educativ și de un premiu în bani în valoare de 300 lei, o recompensă materială menită să susțină educația în comunitățile implicate în proiect și  să aducă zâmbetul pe față copiilor la început de vacanță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *