Smiley face

Ieșeancă reținută la Brașov pentru înșelăciune prin metoda ”Accidentul”

La data de 13 februarie a.c. polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Brașov au dispus reținerea pentru 24 de ore a unei femei de 32 ani, din județul Iași.

Polițiștii, cu sprijinul D.O.S – Brigada de Operațiuni Speciale Brașov, au documentat activitatea infracțională a femeii. Aceasta a fost surprinsă în flagrant la data de 13 februarie a.c., în jurul orei 01.10, când, în urma unor indicații telefonice primite de la colaboratorii săi, s-a deplasat la domiciliul unei femei, din municipiul Brașov, unde ar fi menținut-o pe aceasta în stare de eroare referitor la faptul că fiul ei ar fi accidentat grav o persoană și are nevoie de o sumă mare de bani, apoi a luat de la partea vătămată suma de 25 050 lei, sumă găsită ulterior asupra ei.

Prejudiciul a fost recuperat integral.

Femeia a fost reținut de polițiști, pentru 24 de ore și a fost introdus în arestul I.P.J. Brașov.

Ulterior instanța a dispus arestarea preventivă a acesteia pentru 30 de zile. Ea este cercetată în continuare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune, comisă prin metoda ”Accidentul”, în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.”

Leave a Reply

%d bloggers like this: