Fani ai licorii lui Bachus: trei şoferi din județul Brasov, prinşi beţi la volan în doar câteva ore

Ziua de ieri a fost plina de soferi bauti pe drumurile din judetul Brasov.  In doar cateva ore, politistii au intocmit trei dosare penale pentru conducere sub influenta alcoolului. Mai mult decat atat, unul dintre soferi a avut tupeul sa se urce duminica la volan desi avea permisul de conducere retinut din data de 20 de aprilie…tot pentru condus in stare de ebrietate.

La data de 06 mai a.c., în jurul orei 11.00,  polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Săcele au depistat un bărbat de 61 ani, din județul Brașov, care a condus un autoturism pe DJ 103B, în sat Tărlungeni, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.  La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost de 0,90 mg/l alcool pur. În consecință acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.  În urma verificărilor polițiștii au stabilit că bărbatul avea reținut permisul de conducere  din data de 20 aprilie a.c., pentru conducere sub influența alcoolului.  Polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului și conducere fără permis, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

 

 La data de 06 mai a.c., în jurul orei 01.45,  polițiștii din cadrul Poliției Stațiunii Râșnov au depistat un bărbat de 54 ani, din județul Brașov, care a condus un autoturism pe DN 73, din stațiune, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.  La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost de 0,62 mg/l alcool pur. În consecință acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.  Polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

 

La data de 06 mai a.c., în jurul orei 06.45,  polițiștii din cadrul Poliției Stațiunii Bran au depistat un bărbat de 49 ani, din județul Brașov, care a condus un autoturism pe DN 73, în comuna Bran, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.  La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost de 0,91 mg/l alcool pur. În consecință acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.  Polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: