Eveniment politic, în weekend

Tineri social-democraţi din întreaga ţară s-au reunit în acest sfârşit de săptămână la Sâmbăta de Sus. Şedinţa Comitetului Executiv Naţional a fost una de revedere a activităţii din 2017, dar şi de schiţarea coordonatelor lui 2018, din punct de vedere politic.

 

„Tinerii din PSD seamănă cu cei de vârsta lor, cu care împărtăşesc valori şi au aceeaşi pornire de a-şi folosi energia pentru obiective clare. Promovăm dialogul, respectul reciproc, implicarea şi suntem ceva mai idealişti din fire. Aşa că vrem să reînnodăm comunicarea cu cei din generaţia noastră. Vrem să preluăm de la cei neimplicaţi politic probleme, ca să punem umărul la rezolvarea lor. Ne interesează şi ce gândesc, de aici putem să începem o colaborare normală cu societatea civilă”, declară Horia Stancu, preşedintele TSD Braşov.

 

Practic, de la începutul lui 2018 va fi început un studiu în rândul tinerilor. Vor fi implicaţi membri ai TSD, care, împărţiţi pe zone şi domenii, vor sta de vorbă cu cei sub 35 de ani.

 

“Ne-am bucurat, ca pe lângă preşedintele TSD, Gabriel Petrea, la întâlnirea noastră să participe şi ministrul Tineretului şi Sportului. Marius Dunca ne-a vorbit despre dialogul iniţiat din poziţia domniei sale, nu doar cu sportivi, ci şi cu reprezentanţii tinerilor.Ne-a îndemnat să fim activi, să nu pierdem contactul cu oamenii, dacă vrem să îi reprezentăm. Şi ne-a transmis că energia tinereţii e cel mai bine folosită în slujba semenilor”, relatează liderul tinerilor social-democraţi braşoveni.

 

O promisiune mai veche urmează să fie îndeplinită, cu începere de la anul. TSD va demara un amplu program de formare în rândul membrilor săi.                 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: