Două tunuri de zăpadă performante puse gratuit la dispoziția Municipiului Brașov

Doua din cele mai performante si moderne tunuri de zapada din lume tocmai au sosit in statiunea Poiana Brasov și vor fi puse la treabă în sezonul de iarnă 2018-2019. Este vorba despre un tun model TF10 si un tun model TR8, ultimul fiind o premiera nationala.

Tunul model TF10 se caracterizeaza prin productie mare de zapada, raza mare de acoperire si in acelasi timp printr-o emisie redusa de zgomot, fiind cel mai puternic tun de zapada si un model de eficienta.
Raza mare de acțiune și suprafața largă acoperită facilitează distribuirea mai uniformă a zăpezii și ușurează operațiunile de pregătire a pârtiei.

TR8 este un model revolutionar de tun care inglobeaza o serie de inovatii pe care nici un alt tun de zapada nu le prezinta, ridicand standardele de eficienta si de intretinere la un nou nivel. In premiera mondiala, este folosit un singur motor electric, motor ce antreneaza atat turbina, cat si compresorul. Datorita motorului revolutionar, acest model de tun atinge cel mai bun nivel de eficienta de pana astazi. Ca si fratele sau mai mare (TF10) tunul impresioneaza prin nivelul redus de zgomot. Datorita dimensiunilor reduse si greutatii usoare, tunul este mult mai stabil si usor de manipulat.

Cele două utilaje au fost puse la dispoziția Brașovului în mod gratuit, pentru sezonul de iarnă 2018-2019, de TechnoAlpin, furnizorul instalatiei de inzapezit de pe domeniul schiabil Poiana Brașov.

foto: facebook Primaria Brasov

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: