Circulația autobuzelor blocată din cauza unor șoferi care parchează la întâmplare

Nesimțirea a atins cote alarmante la Brașov. Unii șoferi nu înțeleg că autoturismele trebuie lăsate în parcări amenajate sau în locuri unde să nu încurce circulația rutieră. Mulți ”bizoni” parchează pe unde apucă, fără să țină cont că pe acea stradă circulă autobuze și ar putea bloca accesul. La fel s-a întâmplat și astăzi la Pietrele lui Solomon.

”Circulația liniei 50 a fost dată peste cap azi din cauza nesimțiților care și-au lăsat mașinile la întâmplare la Pietrele lui Solomon, în zona unde întorc autobuzele. A trebuit să mergem pe jos până la Podul Crețului unde aștepta un autobuz de pe linia 50. Șoferul ne povestea că cel din tura de dimineață a trebuit să aștepte o oră ca să poată pleca de la Pietrele lui Solomon.
Ca și fapt divers, azi dimineață, când am venit spre Pietre cu 50-ul, șoferul abia a reușit să întoarcă din cauza mașinilor parcate aiurea. Am sunat la Poliția Locală unde mi s-a zis că cele sesizate nu există, că trecuse un echipaj pe acolo și nu era nicio problemă. Într-adevăr, și șoferul de pe RATBV de dimineață sunase la Poliția Locală și mi-a zis că are aceeași problemă.
După câteva minute am primit un apel de la Poliția Locală și le-am explicat că o să fie probleme la următoarele curse. „Mulțumim pentru sesizare.”
Și iată, acum seara, puteam aștepta mult și bine 50-ul la Pietrele lui Solomon. Azi n-ar mai fi venit.
Și nu din cauza RATBV, ci din cauza unora care parchează aiurea și a Poliției, care n-are curaj să dea niște amenzi serioase”, a scris pe pagina sa de facebook, Robert Lazăr, unul dintre reprezentanții societății civile. 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: