Ce pagube au produs inundațiile în județul Brașov? Vezi situația centralizată!

 Instituţia Prefectului Judeţul Braşov vă pune la dispoziţie situaţia centralizată în urma evaluării pagubelor produse ca urmare a efectelor hidrometeorologice din perioada iunie – iulie 2018.

          Amintim că, în baza Ordinului de prefect nr.553 din 5.07.2018, au fost constituite echipe mixte de evaluare, formate din reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, ai Sistemului de Gospodărire a Apelor, ai Consiliului Județean Brașov, ai Direcției Agricole, ai Inspectoratului de Stat în Construcții şi ai Drumurilor Naţionale, având sprijinul unităţilor administrative-teritoriale din zonele afectate.

          Prefectul Rasaliu Marian-Iulian a declarat: „La această evaluare s-au luat în calcul toate procesele verbale încheiate de cele şase echipe care s-au deplasat pe teren, în cele mai vulnerabile zone din judeţ. Împreună cu autorităţile publice locale s-a putut stabili dimensiunea distrugerilor şi cuantumurile necesare pentru luarea măsurilor. Evaluarea a fost transmisă Guvernului României care, în funcţie de priorităţile stabilite, va aproba finanţările”.

          De precizat este că în lista ataşată nu se regăseşte situaţia privind podul de la Comăna, întrucât este vorba despre un proiect distinct, cu studiu de fezabilitate şi care va face obiectul unei Hotărâri de Guvern separate.

9755 anexa HG inundatii final

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: