Ca la Brașov. Clădire dărâmată fără autorizațiile necesare (VIDEO)

La Brasov este cunoscut faptul ca fiecare construieste sau demoleaza o cladire dupa propriile reguli, fara autorizatiile necesare. Daca in Schei unii au avut tupeu sa rada cu buldozerele un deal pentru a construi cladiri rezidentiale, prin oras, dezvoltatorii imobiliari construiesc mai multe etaje decat este prevazut in zona, nu amenajeaza parcari, spatii verzi, etc.  Drept dovada sta si episodul derulat saptamana trecuta cand politistii locali au aplicat unei societati o amenda de 25.000 de lei pentru lipsa unei autorizatii de desfiintare. Cu alte cuvinte, firma respectiva a pus la pamant o cladire fara sa aiba documentele necesare. Culmea este ca si azi, in zona se lucra de zor cu un utilaj. Politistii locali au venit din nou sa supravegheze zona si sa traga concluziile legale.

Saptamana trecuta, politistii locali de la Serviciul Inspectie Control si Disciplina in Constructii au aplicat unei persoane juridice o sanctiune contraventionala in valoare de 25.000 de lei, conform art. 26 din Lg 50/1991 privind autorizarea executarii lucrarilor de constructii – pentru lipsa autorizatiei de desfiintare. Politistii locali monitorizeaza zona, tinand cont ca s-au observat si alte activitati in desfasurare„, a spus Anca Lautaru, purtatorul de cuvant al Politiei Locale.

Din surse, se pare ca prin zona a aparut si cunoscutul om de afaceri Butuza. Posibil ca societatea sa fie detinuta de dansul, altfel nu prea se explica prezenta lui pe santier. Unii sustin ca acolo ar fi cumparat un avocat si urmeaza sa construiasca un imobil.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: