Brasovenii se revolta. Vor sa actioneze in judecata pe cei responsabili de poluarea aerului din Brasov

Brasovenii s-au saturat de mirosurile insuportabile din Municipiul Brasov, astfel ca vor sa ia masuri. Mai multi reprezentanti ai Societatii Civile cauta deja avocati dispusi sa-i ajute in  demersul lor de a stopa poluarea si a-i trage la raspundere pe vinovati.

„Cred că toți ați simțit azi mirosul urât din Brașov. Nu e prima oară când brașovenii îl simt și nici ultima oară, din păcate.
Din nefericire, încă 2 ani trebuie să suportăm această duhoare.
Doresc să iau legătura cu alte persoane afectate și să ne asociem pentru a-i acționa în instanță pe cei responsabili de această poluare a aerului din Brașov. Dacă vreun avocat dorește să ni se alăture îl rog să mă contacteze. Dacă e de acord să ne ajute pro bono, foarte bine. Dacă nu, încercăm să găsim împreună o soluție pentru a fi recompensat pentru munca depusă.
Voi face update acestei postări pe măsură ce vor avansa discuțiile.
Mulțumesc”, a scris Robert Lazar pe pagina sa de facebook, reprezentant al Societatii Civile. Mai mult decat atat, brasovenii au creat si un grup intitulat sugestiv: „Stop Poluarii  din Brasov! Vrem aer curat! „.

 

Sursa foto: facebook

Un comentariu la „Brasovenii se revolta. Vor sa actioneze in judecata pe cei responsabili de poluarea aerului din Brasov

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: