Brasoveanca batuta si sechestrata de iubit chiar de Ziua Indragostitilor

Valentine’s Day a venit cu altfel de surprize din partea partenerului pentru o brasoveanca in varsta de 39 de ani.  La data de 15 februarie a.c. polițiștii Biroului de Investigații Criminale Brașov au dispus reținerea pentru 24 de ore a  unui bărbat de 54 ani, din județul Brașov.

Acesta, la data de 14 februarie a.c., în jurul orei 22.25, în timp ce se afla la domiciliul iubitei sale, o femeie de 39 ani, din municipiul Brașov, pe fondul unei discuții în contradictoriu, i-ar fi aplicat acesteia mai multe lovituri.  Ulterior, tot prin acte de violență, și-ar fi însușit cheile locuinței și un telefon mobil, ar fi încuiat victima în locuință și ar fi plecat, pentru a o împiedica pe aceasta să solicite sprijin.

Bărbatul a fost reținut de polițiști, pentru 24 de ore și a fost introdus în arestul I.P.J. Brașov.

Ulterior instanța a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile. El este cercetat în continuare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, lipsire de libertate în mod ilegal și tâlhărie calificată, în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: