„BRAȘOV TOURISM APP – o platformă de experiențe în Județul Brașov”. Sunt trecute și bastioanele sau turnurile lăsate în paragină?

Călătorim pentru a ne crea amintiri, călătorim pentru oameni, pentru locuri, pentru gust, dar și pentru experiențe de viață. Județul Brașov îți oferă cel puțin 10 motive pentru care să-ți faci bagajul chiar acum și să vii să (re)descoperi centrul României, un loc unic și fascinant. #BeLiveIt!

Frumuseți naturale, istorie medievală la tot pasul, sate pitorești, localități cochete, zone care te invită la activități sportive – pe toate le poți găsi aici, pentru că județul Brașov e plin de astfel de atracții! Este aproape imposibil să nu fi ajuns vreodată prin Braşov, iar cei care au fost pe aici cu siguranță vor reveni.

Ești așteptat în zilele de 21-24 februarie 2019 la standul Județului Brașov din cadrul Târgului de Turism al României, unde aplicația digitală Brașov Tourism App îți va dezvălui, printr-un ghid turistic virtual, destinații și experiențe inedite pe care le poți trăi vizitându-ne! În aceeași perioadă, aplicația Brașov Tourism App este promovată și la Târgul de Turism al Ungariei, HUNGEXPO Budapesta, târg specializat în promovarea de destinații de tip „fun experiences”.

Pe parcursul desfășurării Târgului de Turism al României și Târgului de Turism HUNGEXPO Budapesta, Ungaria, în perioada 21 – 24.02.2019 Județul Brașov lansează și o tombolă pentru orice persoană cu vârsta peste 18 ani care devine utilizator al aplicației Brașov Tourism App. Participanții la tombolă trebuie să-și descarce aplicația în sistem Android sau iOS, apoi să se logheze în acest sistem multimedia de promovare. Premiile disponibile și regulamentul tombolei pot fi consultate pe website-ul Consiliului Județean Brașov (www.judbrasov.ro), pe aplicația Brașov Tourism App (www.brasovtourism.app), dar și pe pagina Facebook Brasov Tourism.

Vă invităm așadar să accesați aplicația Brașov Tourism App, care este disponibilă pentru sistemele Android și App Store, dar pe care o puteți găsi și pe website-ul https://brasovtourism.app/.

Daca pe hartie Brasovul sta bine, realitatea ne demonstreaza ca stam foarte prost mai ales la capitolul cladiri istorice, bastioane sau turnuri. De cand intri in Centrul Vechi din Brasov risti sa te trezesti cu cateva caramizi in cap, pentru ca autoritatile nu au fost in stare sa atraga fonduri europene pentru a le reabilita asa cum s-a intamplat de exemplu la Oradea. Mergi mai departe si ajungi la turnuri si bastioane. Toate zac inchise pentru ca de vreo 2 ani, administrarea acestora este pasata de la Consiliul Judetean la Primaria Brasov si invers. Totusi, ultimul administrator are obligatia de a se ingriji de obiective si cladiri pana cand se finalizeaza toate demersurile. Insa, la Brasov nu intereseaza pe nimeni acest aspect. Nici caile de acces spre principalele obiective turistice din judet nu sunt mai bune. Cu alte cuvinte, Consiliul Judetean cheltuie bani aiurea pe toate prostiile in loc sa faca ceva util pentru turistii care vin in zona. Este cunoscut faptul ca turistii vin cel mai mult pentru Bran si mai putin pentru alte obiective, comuna fiind si cea mai vizitata din Romania.

 

Cititi si

Asta văd turiștii la turnurile și bastioanele din Brașov.Clădiri distruse de nepăsarea autorităților locale (VIDEO, FOTO)

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: